vineri, 31 mai 2013

Reteta postata de Admin la ora 12:50 No comments


Ingrediente:
un pachet unt
un ou
vreo doua portocale mari
un paharut de zahar, de preferat pudra
faina, cam 300-400 de grame, dar s-ar putea sa intre mai mult
scortisoara


Mod de preparare: Ne apucam de mixat untul, care este la temperatura camerei, cu zaharul, pana se face spuma. Apoi adaugam oul. Vine si faina cu scortisoara, apoi coaja rasa de la cele doua portocale, plus zeama de la una singura, asa ca amestecam frumos pana se transforma intr-un aluat lipicios, compact, dar totusi nu foarte omogen.
Dam aluatul la frigider pentru circa jumatate de ora, apoi portionam rotocoale intr-o tava speciala si dam la cuptorul preincalzit cam 20 de minute, pana se rumenesc usor.
Dulci, aromate, fragede, crocante, ti se topesc in gura!
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu