sâmbătă, 16 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 14:33 No comments




Ingrediente:
- 500 g. mascarpone
- 1 pachet piscoturi
- 7 oua
- 2 plicuri frisca
- 300 ml. cafea
- 1 esenta vanilie
- 1 esenta rom
- 7 linguri zahar

Mod de preparare:
Separati albusurile de galbenusuri in vase separate si bateti galbenusurile cu 7 linguri de zahar dupa amestecati cu o fiola de vanilie si mascarpone. Separat bateti spuma albusurile cu praful de frisca peste care turnati amestecul de galbenusuri cu mascarpone. In cafeaua racita, adaugati esenta de rom si inmuiati piscoturile pe care le asezati apoi unul langa altul intr-o tava dreptunghiulara. Turnati crema obtinuta peste piscoturi si mai asezati cate un strat din fiecare. Presarati pe deasupra cacao din abundenta. Pentru o savoare mai intensa, lasati sa se raceasca in frigider peste noapte.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu