miercuri, 6 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 07:34 No comments



Ingrediente:
carcase de pui, aripioare,
paste, taietei (ce va place mai mult)
1 cutie rosi in suc propriu
piper, cimbru, delikat
2-3 ardei copti
1 leg. patrunjel
1 kg bors
1 ceapa
1 morcov

Mod de preparare:
Se pune carcasa de pui in oala cu apa rece la fiert, cand fierbe carnea se aduga si restul pe rand. Se adauga morcovul si ceapa tocate marunt. Se adauga si delicatul dupa gustul fiecaruia. Se pune piper si cimbru dupa gust. Se pun si ardei copti si se lasa sa dea un clocot. Se pun si pastele. Se pune si cutia cu rosii,si se mai lasa sa fiarba putin pana fierb si pastele. Cand a fiert carnea si legumele punem si putin patrunjel, inainte sa adaugam borsul. Separat intr-o cratita punem sa fiarba borsul, iar dupa ce a fiert borsul il adaugam in oala cu ciorba. Mai lasam 5 minute sa fiarba si stingem focul. Se serveste cu patrunjel tocat deasupra.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu