miercuri, 6 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 07:44 No comments


Ingrediente:
spate de pui, aripioare
1 ceapa potrivita
1 galeata smantana
1 cutie rosii
1 cartof mare
1 kg bors
3 morcovi
delikat, sare
cimbru, piper
patrunjel, fidea, 3 oua.

Mod de preparare:
Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar ceapa solzisori mici. Apoi se lasa sa fiarba la foc potrivit legumele. Punem si condimente,cimbru, delicat si piper dupa gust. Dupa ce au fiert si legumele, se pun si rosiile tocate marunt. Apoi se adauga si fideaua. Borsul se fierbe separat intr-o oala. Galbenusurile se amesteca cu smantana. Se pune si borsul fiert aproape de sfarsit,se mai lasa 5-10 minute si se ia de pe foc. Se ia doua polonice din bors si se pune intr-un castronel si se amesteca cate putin cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou. Cand sa incorporat din ciorba cu smantana se pune in oala si se amesteca mereu sa nu se branzeasca. La sfarsit se pune si patrunjelul tocat marunt.

Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu