vineri, 31 mai 2013

Reteta postata de Admin la ora 12:57 No comments


Ingrediente: 350 g macaroane
un ardei gras
100 g rosii proaspete
50 g costita
o jumatate de ceapa
50 g margarina
100 ml vin alb sec
o mana de patrunjel verde
4-5 frunze de busuioc
sare.

Mod de preparare: Macaroanele se fierb in apa cu sare si se strecoara. Ceapa curatata, spalata si tocata marunt, se caleste intr-o cratita cu margarina incinsa. Cand se rumeneste, se pune vinul, care se lasa sa se evapore. Se adauga ardeiul gras, curatat de cotor si seminte, spalat si taiat in bucati mici, sarea, si dupa 5 minute rosiile spalate, oparite, curatate de pielite si taiate cubulete. Se lasa la foc domol 30 minute si se acopera cratita cu un capac. Macaroanele se amesteca cu sosul si se adauga patrunjelul verde si busuiocul, spalate si tocate marunt.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu