miercuri, 27 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 09:22 No comments


Ingrediente: 280 g sunca praga
350 g branza vaci
1 kg spanac proaspat
4 oua
o legatura marar
o legatura ceapa verde
o legatura usturoi verde
3 linguri faina
piper
sare

Mod de preparare: Se fierbe spanacul in apa clocotita cu sare cam 5 min,se scurge si se toaca marunt. Se toaca mararul,ceapa si usturoiul verde. Se amesteca spanacul cu ceapa, usturoiul, mararul, se adauga un ou intreg batut, faina, sare, piper si trei albusuri batute spuma. Compozitia se intinde intr-o tava tapetata cu hartie ce copt. Se introduce la cuptor pentru 15 min. Se amesteca branza cu cele trei galbenusuri, sare, piper. Foaia de spanac se scoate pe folie si se ruleaza cu tot cu folie, apoi se lasa sa se raceasca. Se desface foaia de spanac, se unge cu compozitia de branza, se adauga feliile de sunca si se ruleaza. Se da la rece ,apoi se taie felii.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu