miercuri, 6 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 12:40 No comments




Ingrediente:
3-5 cartofi mari
o ceapa alba
o jumatate de ardei gras rosu
carne de pui
doua linguri de ulei
sare
frunza de marar.


Mod de preparare:
Se curata ceapa si ardeiul, se toaca marunt si se calesc in ulei. Carnea de pui (eu am folosit piept de pui) se taie bucatele si se adauga peste ceapa calita. Se amesteca si caleste pana se albeste, dupa care se adauga trei cani de apa si se lasa la fiert. Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii curarati si taiati cuburi. Se adauga sare si se lasa la fiert sub capac la foc mic. Se amesteca din cand in cand si se mai adauga cate putina apa daca aceasta scade prea mult. Daca cartofii si carnea sunt fierte, se gusta daca este suficient de sarata tocanita, se adauga la sfarsit marar tocat fin, se stinge focul si se lasa cratica pe aragaz cu capacul pe ea. Se serveste cu muraturi.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu