3 banane coapte
o jumatate cana de zahar
o jumatate cana de ulei
2 oua intregi
2 cani faina alba
o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
putina sare
o jumatate lingurita praf de copt
2 pliculete de zahar vanilat
rahat, nuci prajite, ciocolata, stafide.
Mod de preparare: Se curata si se paseaza bananele cu furculita, se pun ouale, zaharul, uleiul si se mixeaza bine. Apoi se pune faina, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie (data viitoare nu mai pun bicarbonat), sarea si praful de copt si se omogenizeaza bine pana compozitia devine pufoasa si nu foarte lichida. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie. Peste compoziti se presara rahat, nuci, ciocolata (taiate marunt) si stafidele si se coace in cuptorul preancalzit cca 45 min la foc potrivit. Daca trece proba cu scobitoarea inseamna ca prajitura este gata. Se scoate din tava, se taie bucati si se mananca cu pofta.
Categories: Deserturi
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu