Ingrediente:
- 1 kg. biscuiti simpli
- 900 ml. lapte
- 1 pachet margarina
- 11 linguri zahar
- 5 linguri caco
- 3 sticlute esenta de rom
- 700 g. rahat
- 50 g. nuca de cocos
- stafide dupa gust
Mod de preparare:
Se rup biscuitii in bucati nici mari nici mici intr-un vas mai mare, se taie rahatul fasii. Separat se fierbe laptele, se adauga margarina si zaharul la foc mic pana cand se topesc. Se da vasul de pe foc si de adauga cacao si se amesteca pana nu mai raman cocoloase. Se mai da intr-un clocot si se adauga esenta de rom. Se toarna peste biscuiti, rahatul taiat stafidele si nuca de cocos si se amesteca pana se omogenizeaza cu laptele fiert margarina si zaharul. Pentru aceasta compozitie aveti nevoie de 3 coli de celofan. Compozitia se imparte din ochi in 3 parti si se ruleaza fiecare parte ca pe un slam. Se pune la frigider pana a doua zi.
Categories: Deserturi
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu