Ingrediente:
castrevete
usturoi tocat
iaurt
sare
piper
marar
ulei de masline
Mod de preparare: Pentru tzatziki aveti nevoie de un catravete, un iaurt, usturoi tocat, sare, piper si marar. Pentru un plus de savoare stropiti cu ulei de masline, ingredientul minune al bucatariei mediteraneene.
Am procedat asadar la razuitul castravetelui, care s-a supus obedient.
Am stors bine castravetele de apa pe care o lasa, folosindu-ma de o "grebla" naturala cu cinci degete, dupa care am amestecat usturoiul tocat, iaurtul, condimentele, putin ulei de masline si mararul tocat.
Dupa ce amestecati toate ingredientele dati la frigider pentru cel putin o jumatate de ora. Nu-i asa ca-i simplu? Iar de bun cred deja ca stiti cu totii ca e, mai ales ca multi dintre voi ati mancat facut la mama lui in Grecia. Sa-mi povestiti si mie experientele voastre turistice si culinare grecesti, ca mari sunt sansele sa ajung si eu pe acolo in aceasta vara.
Categories: Sosuri
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu