450 g de paste
8 pulpe de pui
o jumatate de ceasca de faina
4 linguri de ulei de masline
2 linguri de unt
1 ceapa
2 arei grasi rosii
2 ardei grasi verzi
340 g de ciuperci
5 catei de usturoi
o jumatate de lingurita de cimbru pulbere
3 sferturi de ceasa de vin alb
800 g de rosii in suc propriu, boia, sofran, sare, piper, parmezan si patrunjel pentru decor.
Mod de preparare: Pulpele se asezoneaza cu sare si piper, se dau prin faina apoi se pun la prajit in unt. Dupa ce s-au prajit se scot pe o farfurie.
Ceapa si ardeii grasi se taie fasii si se adauga uleiul. Se lasa 2-3 minute apoi se adauga ciupercile, cimbrul, usturoiul pisat si condimentele si se lasa pana se imoaie putin.
Se dauga vinul si rosiile, se amesteca si se lasa 1-2 minute. Se adauga pulpele de pui si se da la cuptor cu capac, pentru 45 de minute, la 176 garde Celsius.
Pastele se fierb in apa cu sare apoi se scurg bine. Dupa am scos de la cuptor oala se scot pulpele separat pe o farfurie. Legumele se scot separat si se amesteca cu pastele apoi se pun bucatile de pui si se toarna sosul. Se decoreaza cu parmezan si patrunjel.
Categories: Mancaruri Diverse
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu