Ingrediente:
500 g biscuiti
200 ml lapte
15 linguri zahar
1 pahar alune macinate
200 g margarina
200 g cocos
4-5 linguri cacao
esenta rom.
Mod de preparare: Pentru blat se fierbe laptele cu cacao ,esenta si 10 linguri zahar pana da in doua trei clocote.
Se adauga biscuitii pisati si alunele macinate(eu i-am macinat la robot) si se amesteca pana se face ca un aluat care se poate modela.Ca sa fiti siguri ca nu gresiti consistenta aluatului puteti turna cate putin lichid peste biscuiti.Daca totusi se greseste si iese prea tare se mai adauga putin lapte.
Pentru crema se freaca untul cu 5 linguri de zahar pudra si se amesteca cu cocosul.Se asambleaza rulada astfel:se aseaza pe o folie compozitia cu biscuiti si se preseaza cu mana pana se formeaza un dreptunghi.
Se aseaza deasupra compozitia de cocos si se intinde pe toata suprafata. Se ruleaza strans in folie se leaga la capete si se da la frigider pana a doua zi.
Se desface folia si se poate felia rulada.
Categories: Deserturi
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu