Ingrendiente aluat:
faina
un plic drojdie
ulei de masline
o lingurita zahar
o cescuta apa calduta
Mod de preparare:
Se pune faina intr-un castorn, se adauga drojdia, lingurita de zahar, cescuta cu apa calduta si uleiu de masline.Se framanta un aluat omogen care nu se lipeste de maini si se lucreaza usor. Se intinde o foaie din blat care se pune in tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt. Se unge cu ketchup.
Ingrediente de pus deasupra: mozzarella, 3 buc. carnati, o bucatica kaizer, 1 ceapa, 2 oua, usturoi uscat, piper, busuioc, oregano, ceapa uscata, cimbrisor, anason.
Carnati se taie felioare, ceapa solzisori si kaizerul se taie felii, se amesteca cu cele doua oua si condimente pentru pizza, se pun peste blatul intins si deasupra se presara mozzarella.
Si se da la cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, pana se rumeneste frumos.
Categories: Pizza
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu