duminică, 20 octombrie 2013

Reteta postata de Admin la ora 07:05 No comments
Ingrediente:
3 linguri cu untura (la temperatura camerei)
150-200g zahar tos
1 cub drojdie
1 iaurt mic (la temperatura camerei)
zahar vanilat
esenta de rom
faina cat cuprinde
Pentru umplutura:
rahat, gem, ciocolata
zahar pudra

Mod de preparare: Se freaca untura cu zaharul si iaurtul apoi se aduga faina amestecata cu drojdia se pune zaharul vanilat si esenta de rom se amesteca toate ingredientele cat sa iasa un aluat omogen si nelipicios. Eu nu l-am lasat la crescut, am intins o foaie si am taiat forma de cornulete care se pot umple dupa preferinta fiecaruia cu gem, nuci, rahat, ciocolata etc. . Se dau in cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos 30-35 min, apoi fierbinti se tavalesc prin zahar pudra. Eu le-am umplut cu rahat. Fiecare dupa preferinta sa.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu