duminică, 24 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 10:47 No comments
Ingrediente pentru blat: 5 oua
5 linguri zahar pudra
40 ml ulei
120 g faina
40 g amidon din porumb
5 g praf de copt






Mod de preparare blat:Se preincalzeste cuptorul la 170 grade. Se separa albusurile de galbenusuri.Se mixeaza albusurile spuma ,se adauga zaharul,galbenusurile pe rand,apoi uleiul,Se cerne faina,amidonul si praful de copt.Se adauga faina si se mixeaza usor pana se incorporeaza (sau cu o paleta de jos in sus).Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se coace 25-30 min la 170-180 grade.

Ingrediente pentru crema:
300 ml smantana pentru frisca
4 linguri zahar pudra
250 g mascarpone
80 g ciocolata alba topita
capsuni-200 g

Mod de preparare:
Se mixeaza frisca,se adauga zaharul,mascarponele cate putin si apoi ciocolata.Se opreste 1/4 din crema pentru deasupra .In cealalta parte se incorporeaza fructele tocate. Se taie blatul in doua ,se pune crema. Deasupra se orneaza cu restul de crema (alba) si se pun capsuni.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu