vineri, 8 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 13:15 No comments





Ingrediente:
1 pachet foi de placinta
8oua
o lamaie
2 pachetele zahar vanilat
1 kg iaurt
300 g zahar


Mod de preparare:
Se bat ouale intregi bine. Apoi se adauga si zaharul si zaharul vanilat se bata bine de tot. Iaurtul se amesteca cu coaja de lamaie rasa. Si apoi se pune peste ouale batute. Se stoarce lamaia si se amesteca bine. Se ia o tava si se unge cu ulei, se pun cateva foi de placinta care se ung cu ulei. Se toarna cu un polonic din compozitie. Se pun iar cateva foi. Se ung si ele cu ulei. Apoi se pune iar compozitie, deasupra trebuie sa ramana foi care se ung cu ulei. Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 40-45 de minute. Se lasa sa se raceasca putin si apoi se taie cu un cutit ascutit .
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu