750 g faina
2 oua
25 g margarina
25 g drojdie
80 g zahar
250 g lapte
un praf sare
Ingrediente umplutura:
500g branza de vaci
100g zahar
2 pac. zahar vanillat
1 ou
Mod de preparare:
Drojdia se dizolva in lapte si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Apoi intr-un lighean se pune faina si se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia. Se amesteca putin si se pune si oul, apoi se pun laptele si margarina la temperatura camerei. Se framanta totul bine pana devine un aluat elastic si usor de lucrat care se lasa la crescut 30-40 minute la loc calduros, ferit de curent. Intre timp am amestecat branza cu oul si zaharul. Si am format o pasta omogena, nu trebuie sa fie moale dar nici tare, sa nu curga in contact cu caldura din cuptor. Rupem bucatele din coca, cat sa fiec fiecare rulou. Intindem fiecare biluta, taiem cateva fasiute, peste partea intreaga punem umplutura. Punem fasiutele peste umplutura sau pur si simplu rulam partea cu umplutura peste fasiute si se ruleaza foarte repede. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Le-am uns cu ou batut.
Categories: Deserturi
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu