joi, 21 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 08:31 No comments
Ingrediente aluat:
220 ml lapte
o lingura de zahar
o lingurita sare
doua linguri ulei
530 g faina
drojdie uscata
Ingrediente umplutura:
ceapa, ciuperci
ulei, susan
patrunjel, lapte

Mod de preparare: Se toaca ceapa marunt ,se caleste in putin ulei,se adauga ciupercile in sferturi si se tin pe foc pana scade zeama din ciuperci.Se lasa la racit,se paseaza cu blenderul,se adauga doua linuri de susan si patrunjel tocat.
Se intind foi dreptunghiulare din care se taie patrate de aprox. 6cm/6cm
Se decupeaza ,ca in imagine si se aduc colturile in mijloc. Se lasa la dospit 15-20 min,se dau cu galbenus amestecat cu putin lapte si se presara deasupra seminte.Se coc in cuptorul preincalzit 15-20 min.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu