joi, 21 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 08:14 No comments


Ingrediente: 500 g de carne
2 felii paine alba
1/2 pahar pesmet
5-6 lingurite supa sau apa
2 linguri untura
2 oua, verdeata
2-3 catei de usturoi
1 ceapa
sare
piper

Mod de preparare:Tocatura se prepara astfel: se curata carnea de pielite, se taie bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat,impreuna cu miez de piine alba rece inmuiat in apa sau in lapte si stors. Se adauga 5-6 lingurite de apa rece sau supa de carne, ceapa tocata marunt si prajita in untura verdeata taiata marunt, oua, sare, piper si usturoi pisat. Se bate bine compozitia cu o lingura de lemn pana se obtine o pasta uniforma. Se formeaza cu mana pirjoale in forma lunguiata, se dau prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa, la foc potrivit. Parjoalele se prajesc numai cu putin timp inainte de a le servi la masa.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu