sâmbătă, 2 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 05:14 No comments





Ingredinete:
cascaval
ciuperci
sare
zeama de lamaie
mujdei



Mod de preparare:
Ciupercile mari (champignons, ciuperci albe de camp, vinetica, manatarci, craite, parasol etc), bine spalate si scurse de apa pe servet din tifon si presate putin cu palma, se trec usor prin untdelemn (pus pe o farfurie), asezandu-le apoi direct pe gratarul incins (sau pe un gratar dublu, cu care se pot intoarce mai usor). Se prajesc pe fiecare parte 3-4 minute, pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata, se iau de pe gratar si se asaza pe un platou ornat cu frunze de salata proaspata si se acopera cu bucatele de cascaval. Se servesc imediat, fierbinti adaugand bucatele de unt deasupra, stropite cu zeama de lamaie si presarate cu putina sare si cu putin mujdei.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu