carne de porc cam 300-400 g
4-5 felii de slăninuţă
3 căţei de usturoi
un pahar de vin roşu
delicat
frunze dafin
3 boabe de pier negru
nişte brânză de burduf
gogonele şi conopidă murate
mămăligă
2 ouă.
Mod de preparare: Carnea şi slăninuţa le-am tăiat bucăţele şi le-am pus la prăjit într-un ceaun de tuci. Am călit-o puţin pe ambele părţi până s-a înalbit puţintel, după care am pus condimentele, dafinul şi vinul. Am lăsat pe foc cam 30 minute. Între timp s-a făcut şi mămăliga. Când totul a fost gata am pus pe farfurii brânza de burduf, o bucată de mămăliga, o porţie de carne prăjită şi fierbinte, un ou prăjit şi am combinat totul cu nişte murături.
Categories: Mancaruri Diverse
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu