duminică, 3 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 14:01 No comments


Ingrediente:
170 g de spaghete
1 pahar de parmezan sau cascaval ras
1 ceapa
1 ou
1 rosie
4-5 ciuperci
500 g de carne de vita
1 ceasca de mozzarella cuburi
1 borcan de sos de rosii
ardei iute dupa gust.

Mod de preparare: Spaghetele fierte in apa cu sare se amesteca cu parmezan si ou si se pun intr-un vas termorezistent uns in prealacil cu putin ulei sau unt.

Carnea se pune intr-o tigaie la prajit si cand este facuta pe jumatate se adauga ceapa si ciupercile taiate felii.

Dupa ce s-au prajit suficient se adauga sosul, se amesteca si se mai lasa cateva minute.

Se pune branza peste paste, se orneaza cu felii de rosii se da la cuptor pentru 30 de minute la foc mediu pana capata o crusta aurie.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu