duminică, 3 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 14:00 No comments


Ingrediente:
200g rosii in bulion
200g suc de rosii
1 lingura de ulei de masline
2 catei de usturoi
1 cutie mare de ton
zahar
sare
piper
busuioc
apa
300-400g de paste.

Mod de preparare: Se pune la incins uleiul se adauga rosiile in bulion, sucul de rosii, usturoiul taiat marunt, sare, piper, zahar si apa. Sosul trebuie sa scada la jumatate. Cand sosul este gata il dam deoparte, adaugam tonul, amestecand usor fara sa sfaramam foarte tare bucatile. Daca tonul este in ulei nu punem si uleiul sau, il scurgem cateva minute. Se mai lasa odata sa dea un clocot. Pastele se fierb in apa cu sare. Se dau de pe foc se stecoara si se trec imediat sub apa rece ca sa opreasca fierberea lor mai mult. Se pun in sos.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu