miercuri, 6 februarie 2013
Reteta postata de Admin la ora 12:55
No comments
Ingrediente:
800 gr pulpa de porc sau piept de pui
2 kg de spanac
300 ml lapte
300 gr faina
oua
faina
pezmet
sare si piper.
Mod de preparare: Se taie carnea feli, se bate cu ciocanul special pentru snitele, se condimenteaza, se da fiecare felie prin faina, ou batut si pezmet, dupa care se prajeste in ulei incins. Separat se alege spanacul, se spala foarte bine si se fierbe in apa clocotita cu sare. Dupa cca 15 minute se scoate, se scurge si se toaca. Intr-o cratita se caleste faina in ulei incins, se adauga spanacul si se lasa la fiert la foc mic 10 min. Se stinge cu lapte fiert si se mai lasa pe foc cateva minute. Spanacul se serveste cu snitel, dar si cu oua ochiuri. Iar snitelul cu cartofi natur, piure, prajiti sau copti.
Categories: Mancaruri Diverse
Trimiteți prin e-mail
Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu