Ingrediente:
5 cartofi mari
250 gr carnaciori subtire
telemea
cascaval
2 oua si putin lapte.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii, se curata de coaja si se taie felii. Carnaciorii se taie felii subtiri si se caleste in putin ulei. Se unge cu unt o forma yena, se aseaza un rand de cartofi peste care se pune carnaciorii prajit, se rade branza telemea si se aseaza al doilea strat de cartofi. Se bat bine doua oua cu putin lapte si se toarna uniform peste cartofi. Se rade cascaval cu care sa acopere bine cartofii. Se coace la foc potrivit in cuptorul incins in prealabil, pana cand cascavalul prinde culoare aramie. Cand este gata se scoate din cuptor si se acopera cu capacul formei sau cu folie alimentara.
Cartofii se servesc calzi, dar sunt foarte buni si reci cu un ardei copt. Pofta buna!
Categories: Mancaruri Diverse
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu