luni, 4 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 08:52 No comments


Ingrediente: 225 g paste cochilii de marime medie
o jumatate de cana suc proaspat de lamaie
3 linguri pasta de rosii
1 lingurita seminte de fenicul
o jumatate de lingurita de sare
1 bulb de fenicul fara cozi (taiat in bucati de 1 cm)
1/3 cana stafide
3 conserve (125 g fiecare) de sardele in ulei scurse.

Mod de preparare: Se fierb pastele, se scurg si se pastreaza ½ cana din lichidul in care au fiert. Intr-un castron mare, se amesteca sucul de lamaie, pasta de rosii, semintele de fenicul si sarea. Se adauga lichidul pastrat. In sos de adauga pastele scurse, feniculul proaspat si stafidele si se amesteca bine. Se toaca ramurile de fenicul pastrate, astfel incat sa obtina ½ cana. Ramurile tocate si sardelele se pun in castron si se amesteca usor.
Categories: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu