duminică, 3 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 08:42 No comments
Ingrediente:
Pentru blat: 600g faina, 50g de drojdie, 50ml de ulei, 20g de zahar, sare.
Pentru umplutura: mezeluri(salam,kaizer,sunca presata), ciuperci, cascaval sau mozzarela, masline fara sambure, rosii, 1 ardei rosu si verde.





Mod de preparare: Amestecati drojdia cu zaharul si 100 ml apa calda. Dupa dospire, amestecati cu faina, sarea, uleiul, 300 ml apa calda, framantati si lasati la crescut. Intre timp radeti cascavalul sau mozzarela, feliati ciupercile, taiati in fasii ardeiul si rosiile, si in cubulete mezelurile. Se ia 250g alua, se formeaza o chifla si se intinde pe tava pana cand ajunge la grosimea 6-7 mm. Peste acel blat puneti ingredientele de mai sus, presarati cascavalul deasupra, dupa care adaugati feliile de rosii si introduceti in cuptorul incins la 280 de grade C.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu