Umplutura: 1 piept de pui, 100 g branza, 100 g ciuperci, 50 g masline, 1 ardei rosu, cateva fire ceapa verde, 1 lingura ulei, sare, piper, marar uscat.
Pentru decor: 1 ou batut pentru uns, susan.
Mod de preparare: Facem un aluat din faina, sare, ou, drojdie, ulei si lapte dupa care il lasam la crescut jumatate de ora. Separat in alt vas se pregateste umplutura pentru pizza: taiem cubulete branza, pieptul de pui, ardeiul, ceapa, maslinele, ciupercile. In functie de gust se presara sare, piper, ulei si marar uscat. Amestecm usor si bine. Nu uitam de aluat si purcedem la combinarea aluatului cu compozitia. Impartim aluatul in bilute. Dupa ce intindem aluatul le umplem apoi le rulam si presam marginile astfel incat in timpul coacerii, compozitia sa nu iasa din aluat. Se unge cu ou si se presara susan sau branza rasa. Se coc la 180 grade timp de 35-40 minute.
Categories: Pizza
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu