Ingrediente:
2 linguri ulei de măsline
1 căţel de usturoi zdrobit
1 ceapă tocată
2 dovlecei raşi
2 linguri de pătrunjel tocat
300g sos de brânză
200g de spaghete
2 ouă fierte.
Mod de preparare: Se încălzeşte jumătate din ulei într-o tigaie medie, apoi se adaugă usturoiul şi ceapa. Se prăjesc 2-3 minute, până când se înmoaie. Folosind mâinile, se storc dovleceii ca să se elimine cât de mult lichid se poate. Se adaugă dovleceii în tigaie şi se prăjesc 3-4 minute, până când se înmoaie. Se pun cu o lingură legumele într-un castron mare.
Se adaugă amestecând pătrunjelul, sosul de brânză, spaghetele şi se asezonează. Se bat ouăle şi se adaugă şi ele în castron.
Se încălzeşte uleiul rămas şi se adaugă amestecul de spaghete. Se nivelează cu dosul unei linguri şi se prăjeşte la foc mediu 3-5 minute.
Se transferă în cuptorul încins pe funcţia grill 2-3 minute, până când se rumeneşte. Se lasă omleta să se răcească 5 minute înainte de a fi scoasă din tigaie, apoi se taie în sferturi şi se serveşte.
Categories: Mancaruri Diverse, Paste
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu