miercuri, 6 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 14:04 No comments

Ingrediente:
cateva bucati carne de pui
4 morcovi
1 patrunjel
o jumatate ceapa
o bucata ardei gras
o telina
2 cartofi
sare
un cub bors cu legume
leustean.

Mod de preparare: se curata si spala bucatile de pui si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se spumeaza din cand in cand. Intre timp se curata legumele, se taie dupa preferinta (eu le-am taiat cubulete) si se calesc in putin ulei.
Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele, se sareaza dupa gust si se lasa la fiert sub capac la foc mic. In final se adauga cartofii taiati cuburi, se fierbe in continuare pana sunt si acestia fierti. Daca este nevoie se completeaz cu apa. Se adauga in final cubul de bors si verdeata tocata. Ciorba se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta buna la ciorbita!
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu