luni, 11 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 05:31 No comments


Ingrediente:
2 portocale
1 lingură oţet de vin roşu
½ ceapă roşie mică, tăiată peştişori
200g de ridichi, tăiate în felii fine
200g de somon afumat
75g de năsturel sau altă salată cu frunze mici
pâine neagră, pentru servit


Mod de preparare:
Se segmentează portocalele deasupra unui bol de salată, lăsând feliile şi tot sucul stors să cadă în vas. Se adaugă oţetul, ceapa şi ridichile, sare şi piper, apoi se amestecă şi se lasă 5 minute.
Se împarte somonul afumat pe patru farfurii. Se adaugă frunzele de năsturel în bol, apoi se pune câte o mână de salată peste somon, astfel încât să ajungă pentru toate cele patru farfurii. Se toarnă zeama din bol pe deasupra şi se serveşte cu nişte pâine neagră, după preferinţe.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu