duminică, 17 martie 2013

Reteta postata de Admin la ora 11:02 No comments


Ingrediente: 500 g de faina,
2 pahare lapte sau apa,
2 oua,
2 linguri unt,
1 lingura zahar,
1/2 lingurita sare,
25 g drojdie,
3-4 mere


Mod de preparare: Se desface drojdia in lapte sau apa calda, se adauga unt, oua, zahar, sare si batand bine se toarna treptat faina; dupa aceea vasul cu aluat se acopera cu un servet si se pune la loc cald sa creasca. Se curata merele de coaja si la mijloc si se taie felii subtiri(sau se dau prin razatoare). Cind aluatul a crescut se amesteca cu merele. Aluatul se ia imediat cu lingura udata in apa si se prajesc papanasii in tigaie, in ulei incins.
Se serveste cu smantana dulce si dulceata(de mere).
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu