luni, 4 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 08:34 No comments

Ingrediente:
3 linguri de ulei de masline
1 morcov
1 telina mica
2 catei de usturoi
455 g de ciuperci
113 ml de vin alb
113 ml de sos de rosii
473 g de smantana
1 ceasca de parmezan ras
1 lingurita de amidon de porumb
un sfert de cana de supa de pui
sare, piper.

Mod de preparare: Telina si morcovul tocate se calesc putin in ulei.

Se adauga ciupercile taiate julien si se lasa pana zeama lasata de ele a scazut.

Se adauga vinul si se lasa cateva minute.

Apoi se adauga sosul de rosii si supa de pui. Se mai lasa 5 minute, pana scade putin.

Se adauga smantana si condimentele si se amesteca.

La sfarsit se adauga parmezanul.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu