luni, 4 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 08:32 No comments




Ingrediente:
250 g făină
50 g cacao
1 plic praf de copt
150 g zahăr
50 g migdale măcinate
4 ouă
200 g unt topit
150 ml lapte.

Mod de preparare: Se amestecă făina cu cacaoa şi praful de copt.

Într-un alt recipient se amestecă ouăle cu zahărul si untul topit, apoi se toarnă laptele. Se pune amestecul obţinut în bolul cu făină şi se amestecă bine până când se obţine o compoziţie omogenă.La sfarşit adăugăm migdalele .

Se toarnă compoziţia în forme de brioşe şi se asează în tavă.

Se pun la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mediu. Se lasă la răcit şi se glazurează cu ciocolată albă şi deasupra cu fulgi de migdale.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu