miercuri, 6 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 12:37 No comments


Ingrediente:
branza de burduf
branza de oaie
2-3 linguri de smantana groasa
unt
jumatate de ceapa
2 catei de usturoi
sare
busuioc
rosii
ulei de masline
paine.

Mod de preparare: Taiem painea felii, punem pe fiecare cate-o feliuta de unt, le asezam in tava pe care o dam 5-7 min in cuptorul incins, sa se usuce un pic la suprafata. Intre timp punem intr-un castronel branza de burduf, cea de oaie, ceapa taiata marunt(daca aveti ceapa verde e si mai buna), usturoiul marunt, smantana, sare, busuioc. Amestecam bine tot.Scoatem tava din cuptor; punem pe fiecare felie compozitie; dam iarasi la cuptor; lasam pana capata o culoare aurie, scoatem tava si punem rosiile, mai lasam 2-3 minute si le servim cu putin ulei de masline.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu