Ingrediente:
- 3 cepe
- 2 morcovi
- un ardei gras
- un catel de usturoi
- 400 gr de pui
- 100 gr taitei
- 150 ml smantana
- un galbenus
- sare, piper
- o lingurita condiment tip vegeta
- patrunjel
Mod de preparare:
Pui legumele intregi la fiert in apa cu sare impreuna cu carnea de pui taiata cubulete. Cand carnea este fiarta, scoti legumele (poti lasa morcovii daca sunt taiati inainte) si adaugi taiteii. Condimentezi supa cu sare, piper si vegeta. Amesteci smantana cu usturoiul zdrobit si cu galbenusul batut, apoi toate acestea le amesteci cu 150 ml de zeama calda. Iei oala de pe foc cand taiteii s-au fiert si adaugi smantana cu galbenus. Amesteci bine si pui la foc mic pentru inca 5 minute.
Supa de pui cu smantana se serveste calda cu patrunjel tocat deasupra.
Categories: Ciorbe si Supe
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu