joi, 28 februarie 2013

Reteta postata de Admin la ora 15:33 No comments



Ingrediente:
1 kg cartofi
3 oua
100 g branza
100 g cascaval
200 ml lapte
200 ml smantana
sare
piper
cimbru
un cub de unt (pt uns tava)

Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja. Cand sunt pe jumatate fierti, se opreste focul si se lasa sa se racesca, apoi se decojesc si se taie rodele.
Sosul pentru cartofii gratinati se prepara din smantana, lapte, branza zdrobita, 50 g cascaval ras, oua, sare, piper si cimbru.
Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam un strat de rondele de cartofi, se toarna jumatate din cantitatea de sos, apoi se aseaza al doilea strat de cartofi, se torna restul de sos, iar deasupra se presara restul de cascaval ras si se baga la cuptor pana se rumenesc.
Categories:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu